Velkommen repræsentant for Indonesien Besøg Qingte repræsentant for Indonesien besøg for særligt køretøjsprojekt

Indonesien, beliggende i Sydøstasien.Det er det største ø-land i verden, der strækker sig over Asien og Oceanien, med tilnavnet "Landet med de ti tusinde øer".Med mere end 270 millioner mennesker er Indonesien verdens fjerde mest folkerige land og det mest folkerige muslimske land.Staten er en republik, og både kongressen og præsidenten er valgt.Indonesiens hovedstad er Jakarta.Indonesiens grænser er med Papua Ny Guinea i Ny Guinea, Timor-Leste i Timor og Malaysia på Borneo.Singapore, Filippinerne og Australien står over for hinanden over havet.Indonesien er et stiftende medlem af Association of Southeast Asian Nations og medlem af gruppen af ​​20. I 2017 var Indonesien den 16. største økonomi i verden baseret på internationale valutakurser [18] og den 7. største økonomi baseret på købekraft paritet.

Indonesien er det største land i ASEAN med et landareal på 1,919 millioner kvadratkilometer og et havareal på 3,16 millioner kvadratkilometer (eksklusive den særlige økonomiske zone).Den er rig på mineralressourcer.De vigtigste metalmineraler er: bauxit, nikkelmalm, jernmalmsand, kobber, tin, guld, sølv osv. Ikke-metalliske mineraler er hovedsageligt kul, kalksten og granit.Zink, kviksølv, mangan, bly, hvidt ler, andesit, kvartssand, feldspat, dolomit, kaolin, bentonit, zeolit, fosfat, gips og så videre har også visse reserver.Men på grund af den tilbagestående geologiske efterforskningsteknologi, svagt statistisk arbejde og dårlig ressourceudvikling og udnyttelseskapacitet i Indonesien, har regeringen et meget ufuldstændigt greb om landets ressourcereserver, og mineralressourcer er hovedsageligt blevet udviklet og udnyttet af udenlandske virksomheder i et lang tid.

Special Vehicle er et af de vigtigste værktøjer for Indonesien til at transportere ressourcerne.Vi leverer support- og forarbejdningstjenester til global fremstilling af køretøjer.

Tilpas din trailer efter dine principper

https://www.qingtetrailers.com/on-road-transport-semitrailer/

OEM- eller ODM-tjenester i CKD/SKD-status er tilgængelige.

Vi kan levere metalbearbejdningsservice, herunder plasmaskæring, lasering, bukning, svejsning, polering, maling og så videre.

Vores vigtigste trailere, herunder godstransport, lavtliggende trailer, modultrailere (hydraulisk multi-akslet trailer), SPMT (selvkørende modulære transportere), trailer til vindkraftindustrien, fladvogne og skelet-sættevogne mv.

Med rig forarbejdningserfaring og praktisk ekspertise kan solide, holdbare og kraftfulde kvalitetsprodukter leveres.Vi ved, hvordan man laver bedre karosserier til sættevogne, dumpere og lastbiler

Besøg Qingte1
Besøg Qingte2
Besøg Qingte3
Besøg Qingte4
Besøg Qingte5

Indlægstid: Aug-10-2022
Sender forespørgsler
For forespørgsler om vores produkter eller prisliste, bedes du efterlade din e-mail til os, og vi vil kontakte os inden for 24 timer.
forespørgsel nu